måndag 18 november 2013

Älskade Felix "HejFelixTårta"!

Min fantastiska och underbara brorson Felix kom till världen den 14 februari i år! Lyckan var total! Nu hade vi syskon en liten kille i var, trion komplett, busfaktorn i framtiden säkrad!!
 
Sen hände det värsta, när Felix bara var 5 veckor så förlorade vi hans ena faster... Allt var kaos, lillebror Andreas och Martina skulle mitt i deras största lycka i livet genomgå även det värsta... Fan vad livet är orättvist! Nu skulle Maria gå miste om att få uppleva Felix och hans uppväxt. Det som är så himla fint i allt detta är ju att hon faktiskt fick krama om honom, pussa på honom och känna den där underbara känslan av fullständig kärlek till detta lilla barn!
 
Det som de flesta andra familjer upplever under de första månader av ett litet barns ankomst, blev helt annorlunda för den här nya lilla familjen. Det dop som de flesta börjar planera efter ett par månader, blev som förståeligt uppskjutet. Det kom lite annat emellan liksom.
Att Felix kom och fanns var en underbar tröst i allt kaos, man fick liksom kliva ur allt det sorgliga och in i denna lyckliga lilla bubbla hos denna lilla pojke som var lyckligt ovetande om vad som pågick runt om honom. Att få pussa på honom och bara krama om det varma lilla knyttet, var som "balsam för själen", om man nu får uttrycka sig så lamt.
 
Den 10 november var det dags att få vara lite lyckliga ihop. Det var dags för "HejFelixFesten", inget dop, men ett välkomnande till livet!
 
Jag fick göra tårtan, som även fick bli en av presenterna till Felix!
Temat var lite natur, höst, löv, djur.
Saftiga chokladbottnar fyllda med en ljuvlig snickersfyllning, vad sägs om dulce de leche, snickers, nutella och whipped creamcheesefrosting?! Receptet taget från Louise spis.
 
Den andra som fick bli nötfri var chokladbottnar fyllda med hallonmousse och chokladmousse med marschmallows i.
 
Idag har det gått exakt 8 månader sen Maria sövdes ner i respirator och hon två dagar senare avled, och helvetet började.
Idag känner jag en enorm saknad, som bara blir större för var dag.
Idag känner jag en tomhet som kommer hålla i sig i resten av mitt liv.
Idag känner jag mig så stolt över att få ha en så fin storasyster, om än i himlen.
Idag känner jag en stor trygghet i min lillebror.
 
Idag är jag så glad och stolt över min fina brorson Felix Bruce Wallentin!
 
 
<3 <3 <3
 
 
 
Älskar dig Felix! Och jag vet att Maria håller en varm hand över dig från sin plats i himlen!
 
 


3 kommentarer:

  1. Lena Sundström18 november 2013 14:24

    Fantastiska du Lovisa. All kärlek till er alla. <3

    SvaraRadera
  2. Jättefint skrivet Lovisa. Håller med Martina och Andreas att du är en mästare att skriva<3 kram

    SvaraRadera